Първата наша задача беше българските болници да не се окажат

...
Първата наша задача беше българските болници да не се окажат
Коментари Харесай

Тома Биков: По-добре да ни критикуват за мерките, отколкото да ни питат защо умряха толкова много хора

Първата наша задача беше българските лечебни заведения да не се окажат в ситуацията на лечебните заведения в други европейски страни, където лекарите бяха сложени пред избора кого да лекуват и кой да почине. В този смисъл ние се справихме през тези два месеца и половина. Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за във връзка дейностите на страната за справяне с епидемията от COVID-19.

Смятам, че Националният действен щаб би трябвало да бе поздравен за това, което направи в онази обстановка. Много е елементарно да се разяснява в този момент, само че в оня миг нямаше явни решения. Решението на държавното управление и на Националния действен щаб да слагат живота преди всичко беше вярното решение. По-добре да ни подлагат на критика в този момент за ограниченията, в сравнение с да ни питат "защо умряха толкоз доста хора ", "защо се стигна до тази покруса ", както в други страни, съобщи Биков.

Борисов: Срещу нелепостта не можем да създадем нищо, имунизацията за COVID-19 ще е доброволна

Темата с ковид по никакъв метод не беше в помощ на ръководството. Преди пандемията прогнозите за развиването на стопанската система ни бяха доста положителни. Сега задачата е да омекотим удара, да помогнем на тези, които са в потребност и да подпомогнем тези, които ще бъдат мотор на излизането от рецесията, уточни депутатът от ГЕРБ.

По думите му с подписката за "народен избор на съмнение " Българска социалистическа партия излиза отвън тематиката на деня. Ако кабинетът подаде оставка, какво се случва – влизаме в обстановка на безредие, при която надали икономическата рецесия ще премине по-леко, в сравнение с в границите на институциите, акцентира Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.

ГЕРБ: Българска социалистическа партия спомага на Божков, Нинова да каже защо са си говорили на среща с него и Златев

Лечение ли ще бъде за стопанската система предизвикването на политическа рецесия? Дали резултатите на тази политическа рецесия няма да бъдат връщане на позициите на тези, които стояха отвън закона? Това се цели, съобщи депутатът от ГЕРБ визирайки търсения предприемач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, на който са повдигнати 18 обвинявания за разнообразни закононарушения.

Държавата би трябвало да има ангажимент да лимитира едрия бизнес, тъй като у него има инстинкт да прекрачва всевъзможни граници. Държавата би трябвало да сложи границите, с цел да живеят добре хората у нас, които работят, хората, които не са в Дубай, сподели още Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР