Първата медийна изява на Сашка Васева след операцията ѝ в

...
Първата медийна изява на Сашка Васева след операцията ѝ в
Коментари Харесай

Сашка Васева разплака Албена Вулева

Първата медийна изява на Сашка Васева след интервенцията ѝ в Германия и откровената ѝ изповед за пъкъла, през който минава през последните месеци, трогна сърцата освен на правилните ѝ фенове, само че и на всички тези, които не спираха да я хулят през годините. 

Сред последните се оказа и журналистката, известна с пиперливия си и безмилостен език - Албена Вулева. За нея знаем, че не една или две звезди в предаването ѝ " Сигнално жълто " е ставала обект на подбив и злъчни мнения от страна на Вулева. Но ето, че драмата на Сашка съумя да разчувства даже и нея. 



" Колко тъжно... Здравето е най-важно! Сашка е доста добър човек, поисквам ѝ да се оправи бързо и да се върне към предходното си лъчение. Не заслужава да наподобява по този начин тъжно... ", гласи прочувственият коментар на Вулева в обществените мрежи. 

Да напомним, че изпълнителката на " Не мога да те не помни, Георги " претърпя животоспасяваща интервенция за отстранява на израстък на мозъка. 

Тя мощно има вяра, че един ден ще прогледне и моли хората да я поддържат с обичта си и желанието си да я канят и слушат по участия, тъй като музиката е нейният живот. 
                             

Само преди броени дни певицата се качи на сцената на " Пирин фолк ", а цялата зала бе на крайници по време на нейното осъществяване.

Тези, които в действителност познават Сашка, споделят за нея, че е прелестен човек и по никакъв метод не заслужава да страда толкоз доста. Всички се молят, че ще се случи знамение и че тя още веднъж ще озарява сцената с неподражаемия си искра и наличие.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР