Първата любов на Лили Иванова - Здравко Радоев, най-после се

...
Първата любов на Лили Иванова - Здравко Радоев, най-после се
Коментари Харесай

Мъжът на Лили Иванова се спаси от мизерията

Първата обич на Лили Иванова - Здравко Радоев, най-сетне се избави от мизерията, разбра HotArena.

82-годишният композитор, основал едни от безконечните български шлагери, дълги години не получаваше пукната стотинка пенсия поради изгорелите архиви на Концертна дирекция. Името му обаче бе включено в описите на Министерството на културата и той към този момент ще взема по 500 лв. на месец, а е пенсионер от 1988 година Въпреки компликациите, той в никакъв случай не се е предавал на битовите проблеми. През годините му помагали родственици. Чукащите на вратата му апетит и бедност не могли да го пречупят. На 82 той към момента е жизнен и пресен, борави с интернет и компютър и има нова обич в живота си - по-млада от него интелектуалка, на име Орхидея. 

Все отново Радоев, който има и къс брак с Богдана Карадочева, не крие, че Лили си остава най-голямата му тръпка. За разлика от него, тя не е запазила положителни усеща от романа им и в никакъв случай не загатва името му. Макар в годините до ушите й да стигнала новината, че Здравко има финансови усложнения, Лили не развързала кесията си за него, нищо, че с помощта на композитора преди време тръгнала блестящата й кариера. Иванова постоянно акцентира, че за нея има единствено един мъж, който е обичала същински - починалият Иван Пеев. 

Към него тя бе много по-милостива и до последно поемаше част от битовите му сметки за ток и парно, с цел да го облекчава. Истината е, че тя зарязала Радоев поради Пеев, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР