Първата крачка към правилната грижа за кожата на лицето е

...
Първата крачка към правилната грижа за кожата на лицето е
Коментари Харесай

REFAN със страхотна оферта в грижата за лицето! Не пропускайте тази промоция

Първата крачка към вярната грижа за кожата на лицето е предварителната защита, без значение от нейния вид и генетична причинност. Не чакайте да откриете първите бръчици по лицето си, с цел да започнете битка с тях. Погрижете се за своята кожа, още до момента в който е млада и свежа, с цел да я запазите по-дълго такава.

Подходящи за задачата са продуктите от козметичната линия Gardenia and rose на REFAN, която съдържа измивен крем за лице, дневен и нощен крем, както и серум за лице. Той може да се употребява независимо, или за усилване на резултата от дневния и нощния крем.
Серията е основана на дестилат от стволови кафези от гардения и розово масло, комбинацията от които е подобаваща за по-млада кожа и кожа, склонна към омазняване.

Страхотната вест е, че три от продуктите от хитовата серия сега са на и можете да ги откриете като подаръчен комплект на доста преференциална и привлекателна цена, като спестите до момента в който пазарувате с грижа за вашата кожа. Подаръчния комплект съдържа: Дневен крем за лице, серум за лице и измиващ крем за лице.

Екстрактът от стволови кафези от гардения подтиква синтеза на колаген и забавя процесите на неговата деградация, която води до разпределяне на кожата и появяването на бръчки. Той дейно оказва помощ за възвръщането на здравия и стегнат тип на кожата.

Ценна добавка към продуктите от серията Gardenia and rose е българското розово масло, което съдържа над 300 съставки и от дълго време е потвърдило благотворното си въздействие върху човешкия организъм. Подходящо е за всички видове кожа, само че най-много за сензитивна. Оказва тонизиращ и кръвоспиращ резултат върху капилярите, както и върху циркулацията на кръвта като цяло. Има регенериращо тъканите деяние и е уместно при рани - работи ранозаздравяващо и срещу белези.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР