Първата kr ракета Григор Димитров ще започне участието си на

...
Първата kr ракета Григор Димитров ще започне участието си на
Коментари Харесай

Григор Димитров започва срещу американец на US Open -

Първата kr ракета Григор Димитров ще стартира присъединяване си на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис с мач против представителя на домакините Стийв Джонсън. Това отреди тегленият чоп.

Поставеният под номер 17 в схемата Димитров добре познава Джонсън. Двамата бяха противници и в първия кръг на " Уимбълдън ", когато българинът се отхвърли във втория сет поради травма. Общо Димитров и Джонсън имат осем мача един против различен, като салдото е 5:3 в интерес на българина.

При триумф във втория кръг Димитров ще срещне американеца Брендън Накашима или квалификант, а в третия кръг е вероятен мач с италианеца Яник Синер.

В четвъртината от жребия, в която е Димитров, са още полякът Хуберт Хуркач (номер 8) и испанецът Карлос Алкарас (номер 3).

Защитаващият купата си Даниил Медведев от Русия, който е подложен под номер 1 в скица, ще открие шампионата с мач против американеца Стафан Козлов.

Носителят на 22 трофеи от Големия шлем Рафаел Надал стартира шампионата с дуел против участващия с " уайлд кард " австралиец Ринки Хиджиката, а най-балансирана наподобява втората четвърт на жребия, където са някогашните финалисти в шампионати от Шлема Стефанос Циципас, Матео Беретини и Каспер Рууд.

Часове преди тегленето на жребия сърбинът Новак Джокович разгласи, че няма да играе на Откритото състезание на Съединени американски щати, защото не е имунизиран против ковид и не е получил позволение за влизане на американска територия от локалните управляващи.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР