Първата Коледа без Елизабет Втора в кралската резиденция Сандрингам в

...
Първата Коледа без Елизабет Втора в кралската резиденция Сандрингам в
Коментари Харесай

Каква ще е първата Коледа за кралското семейство без кралица Елизабет

Първата Коледа без Елизабет Втора в кралската резиденция Сандрингам в Източна Англия ще бъде по-малко официална, споделят специалистите, представени от електронното издание на в. „ Дейли мейл “. Според някои от тях кралското семейство няма да следи коледната тирада на краля по малкия екран.

Гледането на монарха по малкия екран е архаично. На фокус ще бъдат персоналните мемоари, споделя Джени Бонд, някогашен кралски сътрудник на Би Би Си. Според нея Коледа постоянно е бил формален празник за фамилията, на който обособените членове са правели реверанси едни на други. „ Сигурна съм, че в този момент крал Чарлз ще запише речта си няколко дни по-рано. Те ще мислят за загубата. “

 

Очаква се кралското семейство да посети службата в църквата „ Сейнт Мери Магдален “, която се намира в имението Сандрингам. 

По-рано през този месец беше обявено, че кралят е поканил Меган Маркъл и принц Хари да се причислят към фамилното празнуване на Коледа, без значение от обстоятелството, че те към този момент не извършват отговорности към кралското семейство. Но източник, непосредствен до краля, сподели, че Меган и Хари надали ще дойдат.

Това ще бъде първият път, в който Чарлз ще е хазаин на фамилното събиране в имението в Норфолк. Принцът и принцесата на Уелс ще бъдат там и ще отседнат в Анмър Хол – домът, който им е даден от кралица Елизабет Втора. 

Другите членове на семейството евентуално ще се причислят към краля и кралицата консорт на разходката до църквата в коледната заран.

Кралското семейство направи Сандрингам своя коледна и новогодишна резиденция през 1988 година

Въпреки че фамилията обичайно прекарва празниците в провинциалното имение, в последните години се наблюдаваше смяна в нормалното празнуване поради Коронавирус пандемията, отбелязва изданието.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР