Първата катастрофа е станала на 10 май. За нея пише

...
Първата катастрофа е станала на 10 май. За нея пише
Коментари Харесай

Издирват шофьори, блъснали деца

Първата злополука е станала на 10 май. За нея написа в обществените мрежи и търси подпомагане майката на потърпевшото момче, прецизира Марица. " В интервала сред 18.40 и 19.00 часа в Пловдив е блъснат синът ми от лек автомобил " Тойота ". Инцидентът е станал на кръстовището на булевардите " България " и " Васил Априлов ", до ресторант " Хитър Петър ", само че водачът си е тръгнал.

Едно момче с куче го е видял и му е оказал помощ, само че не знаем кое е това момче. То е разговаряло с водача. Моля, в случай че някой е видял нещо или момчето види известието, или пък водачът прояви схващане и човечност, апелирам да ни помогне. Който има информация, дано да се свърже с мен на тел. 0988756530 или да отиде в Трето районно ръководство в Пловдив ", написа в поста майката.

При различен случай, станал през вчерашния ден на ул. " Гладстон ", е блъснато 11-годишно момиче, написа свидетелка на случая в обществените мрежи. " Пред мен за малко да загине 11-годишно момиченце поради водач, който не спря на пешеходна пътека и то на зелен сигнал за пешеходци. Вчера извиках полиция, а през днешния ден споделиха, че ще видят записите на камерите. Дадох свидетелствуване за грозната безочливост - колата, откакто удари детето, и крясъкът, които се чу, даже не спря, а избяга! Искам този да си заплати.

Дано органите на реда се оправят, което не е по никакъв начин мъчно при съществуването на най-малко 3 камери на мястото на престъплението, тъй като по този начин или другояче, ще се обърна към медии, само че няма да спра и до тук ", написа очевидката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР