Първата жертва на новия генерален директор на БНТ Коко Каменаров

...
Първата жертва на новия генерален директор на БНТ Коко Каменаров
Коментари Харесай

Коко Каменаров уволнява жена си! Махат Радина Червенова от „По света и у нас”, за да няма конфликт на интереси

Първата жертва на новия общоприет шеф на Българска национална телевизия Коко Каменаров може да бъде... личната му брачна половинка, разбра HotArena.

По всяка възможност Радина Червенова ще бъде помолена от мъжа си да напусне поста си водещ на „ По света и у нас ”, научи „ Уикенд ” от чиновници на държавната медиа. Говорителката е измежду шефовете на ценралните вести.

„ Притеснявам се да не тръгнат грозни клюки и намеци - надали не, че търпя брачната половинка си. Радина се е потвърдила във времето, феновете я ценят, само че новия ми пост изисква да няма какъвто и да било спор на ползи. В момента се открива дали е по този начин. Не желая позицията ми на общоприет шеф да бъде употребена против нея – няма да е почтено ”, призна искрено Коко Каменаров.

Самата Радина Червенова била в потрес, като научила, че ще й се наложи да бъде отстранена. Говорителката даже плакала, настояват нейни сътрудници от Българска национална телевизия. Решението дали остава или ще бъде махната, ще бъде взето безусловно до дни. По-вероятно обаче е Червенова да напусне.

Новият началник на Българска национална телевизия Константин Каменаров е решил да посегне на една от емблемите на държавната медиа – „ Панорама ”. Току-що определеният общоприет шеф разгласи желанието си да реалокира публицистичното предаване в събота. Промяната влиза в действие незабавно, още от началото на тв сезона. През септември тежката артилерия на публицистиката ще се излъчва в събота вечер, незабавно след „ По света и у нас ” – в 21 часа.

Местенето на „ Панорама ” в събота вечер обаче поражда различен проблем – по кое време ще се излъчва „ Шоуто на Канала ”, което е другото най-гледано предаване на БНТ1. В момента то върви в събота след новините. Според осведомени, най-вероятно точно майтапчийското предаване ще размени „ Панорама ” в петък вечер. Така ще бъде директна конкуренция на „ Комиците ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР