Първата жена на футболиста Благой Георгиев- Христина Витанова, гимнастичката, от

...
Първата жена на футболиста Благой Георгиев- Христина Витанова, гимнастичката, от
Коментари Харесай

Първата жена на Благо стана рецепционистка

Първата жена на футболиста Благой Георгиев- Христина Витанова, гимнастичката, от която той има две деца, е почнала работа в квартално козметично студио на позиция рецепционист.

Ежедневно брюнетката води диалози с клиенти, с цел да записва часове за разтривки и разнообразни козметични процедури. Христина няма опит в този отрасъл, само че през годините е мъчно да се каже какво тъкмо е работила, с цел да има повече стаж и да си търси занятие по компетентност, написа " Галерия ".

След раздялата с Благо Джизъса хубавицата се пусна във връзки най-вече със заможни господа и по тази причина не се постановяваше да работи. Очевидно обаче на този стадий надали е хванала някой богаташ, а готовите пари бързо се харчат, изключително когато имаше две деца. Трудностите, с които в последно време Христина се сблъсквала я предиздвикали скоростно да си потърся работа.

За страдание обаче при множеството опити да стартира нещо по-престижно удряла на камък, защото предишното й с футболиста й носил неприятна известност за по-висок пост в която и да е сфера. След като най-сетне я одобрили за козметичен салон в столичния квартал " Лозенец “, Витанова решила да не разкрива на каква позиция е там.

Пред приятелки казвала, че е шефка на студиото и даже щяла да им уреди отстъпки. Това обаче не трансформира фиша на заплатата, която била към хилядарка, издават осведомени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР