Първата изява в киното за легендата на Лос Анджелис лейкърс

...
Първата изява в киното за легендата на Лос Анджелис лейкърс
Коментари Харесай

Кобе Брайънт спечели "Оскар" с обяснението си в любов към баскетбола

Първата изява в киното за легендата на " Лос Анджелис лейкърс " Кобе Брайънт приключи с премия от американската киноакадемия. Бившият баскетболист завоюва " Оскар " за най-хубав късометражен анимационен филм за " Скъпи баскетбол " (Dear Basketball).

" Чувствам се по-добре, в сравнение с при спечелването на шампионата, в случай че би трябвало да съм почтен. Лудост е да бъда тук и да се усещам оценен ", съобщи Брайънт след приемането на премията.

Режисьор на кино лентата е аниматорът от " Уолт Дисни " Глен Кийн. Анимацията се основава на обяснението в обич към баскетбола, с което Брайънт се раздели със спорта.

Kobe Bryant is now an Oscar winnerhttps://t.co/plyOiy6CDK#Oscarspic.twitter.com/CFtGYst7J4
— Entertainment Weekly (@EW) March 5, 2018
Филмът включва най-хубавите моменти в кариерата на петкратния първенец от НБА. Бившият баскетболист споделя за отдадеността си в спорта като дребен и за момента, в който към този момент не може да се състезава на най-високо равнище.

" Най-трудното нещо за спортистите е да стартират изначало, като успокоят егото си. Трябва да научиш всичко още веднъж от основите и знаеш, че това е най-трудната част ", сподели още 39-годишният Брайънт.

Бившият гард на " Лейкърс ", който беше определен под №13 в драфта през 1996 година, се отхвърли през април 2016 година След края на кариерата си Брайънт отвори лично кино студио.

Той стана пет пъти първенец в Националната баскетболна асоциацията (НБА) - 2000, 2001, 2002, 2009 и 2010 година Брайънт е третият най-резултатен състезател в цялата история на НБА. Той има 33 643 точки в постоянните сезони, а с повече са единствено Карл Малоун (36 928) и Карим Абдул-Джабар (38 378).



Всичко, което би трябвало да знаете за: Оскари 2018 (25)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР