Първата изгонена от Шеф Виктор Ангелов по време на вечерната

...
Първата изгонена от Шеф Виктор Ангелов по време на вечерната
Коментари Харесай

Изгониха унизително селската кметица от Hell's Kitchen

Първата изгонена от Шеф Виктор Ангелов по време на вечерната резервация беше Мисис Баба - Магдалена Динкова. Причината бяха поредност от неточности, а в черешката на тортата се трансформира опитът ѝ да подготви салата в тиган. Селската кметица бе унизена, тъй като трябваше да премине с куфара си, който колкото да придвижи през стълбите, през кухнята и ресторанта. В него нямаше място за нелепата бална рокля, с която се появи в първата вечер на предаването и тя висеше извън, дружно с палтото с шевиците, видя Hotnews.bg.
Реклама
Надпреварата за огромната премия от 100 000 лв. напусна и провокативната Владимира Влахова. Актрисата във филми за възрастни разочарова началник Ангелов с представянето си в кухнята и той я изпрати вкъщи в Барселона. Така тимът на дамите остана с двама участници по-малко в границите на единствено една вечерна резервация.

Конфликтите в аления тим оказват въздействие и на представянето на играчите в кухнята. Хоби готвачката Полина и собственичката на ресторант Чимидова влизат най-често в словесни престрелки между тях, а напрежението сред лидерката Никол, безпардонната Светла и самоуверената Камелия също ескалира. Докъде ще докара разделянето в женския тим? Кой ще е идващият отстранен участник? Гледайте новите епизоди на Hell`s Kitchen 6 във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA..
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР