Първата гост-звезда във втория сезон на “Пееш или лъжеш на

...
Първата гост-звезда във втория сезон на “Пееш или лъжеш на
Коментари Харесай

Ето коя е първата гост-звезда в Пееш или лъжеш тази неделя по NOVA

Първата гост-звезда във втория сезон на “Пееш или лъжеш ” на празничния 22-ри септември ще бъде неповторимият Веселин Маринов. Той ще открие шоуто с опит да поправи грешката си от преди 8 години, когато избра за дуетна половинка подправено пеещата Теодора Славова. Дали този път ще успее да открие надарен артист, ще разберем тази неделя от 20:00 часа.

 о NOVA

За да отстрани подправените артисти, Веселин Маринов ще разчита на помощта на панел от съветници, чиито насоки са от основно значение при избора на победител с същински гений. Към Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов тази неделя ще се причислят продуцентът Маги Халваджиян и журналистът Наталия Симеонова.

“За първи път всички тези лица се събират в едно предаване - и това е безусловно събитие! Отношенията сред Иван, Андрей и Рачков са извънредно смешни, а тези сред него и Мария, след толкоз години, в които не са били на една сцена, са доста непринудени и сладки ”, разкри Кирил Киров - Кико, продуцент на “Пееш или лъжеш ”. “Това е съвършеното фамилно предаване за неделя вечер. Сядаш с околните си и всички дружно влизате в играта - без напрежение, с усмивки на лицата, забавлявате се и се пробвате да разберете кой пее и кой лъже ”, добави той в студиото на “На кафе ”.

Всяка неделя в 20:00 ч. една гост-звезда ще бъде изправена пред музикално и артистично предизвикателство да познае кой пее и кой лъже в четирите обособени кръга на шоуто . В другите стадии участниците ще описват за себе си, ще разкриват собствен гений и ще показват ‘lip-sync’ осъществяване - всичко това за да покажат, че могат да пеят или са задоволително артистични, с цел да излъжат умел реализатор.

“Правилният асортимент е една от най-сложните ни задания. Трябва да си артистичен, със самочувствие, да можеш да се правиш, че пееш, само че по-късно да се окаже противоположното. Задачата на непеещите е доста по-сложна, само че до тях застават и едни извънредно надарени хора и този баланс е доста забавен. Страхотно е, че всички посетител играят играта със ужасно предпочитание, панелистите също. Всички доста се вълнуват! ”, показа режисьорът на предаването Рафи Бохосян.

Големият победител във всяко предаване ще има опцията да извърши дуетна ария с гост-звездата в края на шоуто. Дали Веселин Маринов още веднъж ще попадне в клопката на заблудата, или ще извърши дует с същински музикален гений? Как ще се включи панелът в отгатването и какви улики ще показват кандидатите? - разберете тази неделя, 22-ри септември, в 20:00 часа по NOVA.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР