Първата е изключително наглото, цинично и гнусно обещание от съсипалите

...
Първата е изключително наглото, цинично и гнусно обещание от съсипалите
Коментари Харесай

Д-р Цветеслава Гълъбова: Що за цинизъм е вашето, гербави калинки?

Първата е извънредно наглото, цинично и гнусно заричане от унищожилите страната, публичните връзки и стопанската система предходни и, сигурна съм, НИКОГА към този момент ръководещи от герб, за заплатите в бранш опазване на здравето - от 2 хиляди до 6 хиляди за санитари, сестри и лекари.

Това ме вбеси. 12 години ръководство, т.е. обир и пълнене на чекмеджета и в този момент обещания. А къде бяхте в тази дузина години, за какво нищо не направихте, с изключение на да крадете. Що за цинизъм е това, гербави калинки. И, несъмнено, недоразуменията сачева, караянчева, атанасова /отклонила над 2 млрд от касата дружно с аверчето си дянков/ незабавно лепнаха това цинично заричане във фб профилите си.

Малко повече от 20 години минаха, откогато се вкара здравното обезпечаване и сегашния модел на опазване на здравето. 12 от тях ръководят герб. Това е повече от половината време. И какво направиха, какво. За сегашната рецесия те носят най-голяма отговорност. Включително и с извънредно некадърното ръководство в първите месеци, когато насадиха у хората боязън, суматоха и тотално унищожиха нежното доверие в здравната ни система. Пряко виновни са Борисов, министрите на опазването на здравето и НОЩ. Знам, че няма кой да им потърси наказателна отговорност. Спецпрокуратурата се занимава с поданството на Кирил Петков, другата прокуратура разсипа проф. Сербезова от следствие, че била уплашила популацията с изказванието, че няма задоволително медикаменти /което беше тъкмо така/, само че за цялостното ръководство на рецесията в продължение на повече от година, за шкафчетата с пачки и кюлчета, прокуратура няма.

Това написа доктор Цветеслава Гълъбова в обществените мрежи.

Борисов и подчинените му министри, щаб и медийни клакьори заложиха бомбите, които в този момент гърмят със мощ. И това би трябвало да е ясно. И на този декор обещанията за заплати в опазването на здравето са демонстрация на ВИСШ ЦИНИЗЪМ!

Втората отвратителност беше днешното просташко шоу по бТВ с претендентите за президент сидеров, луна йорданова, Александър Томов и Малинов. Не зная за какво и по какъв начин се позволи това да се случи, кой персонално е виновен. И не ме интересува. За мен е по-важно, че равнището на публичните ни връзки позволява тази долнопробност, че законите ни разрешават хора без обикновени задръжки и схващане за това кое е възможно и кое не, да се кандидатират за най-високите държавни длъжности. Невежество и незначителност, облечени в упоритости за власт, за проявление и несанкционирани от обществото. И, несъмнено, креслива надменност, която не е нищо повече от нормална дивотия. Някаква неосъществена самоназовала се " звезда " с артистична кариера ни сподели модификациите и екстеншъните си, облечена като " строга стопанка " в нискобюджетен филм за възрастни и белокос представител на биологичния мъжки пол, може би под въздействието на нещо си, ни направиха фенове в доста, но доста вулгарен театър, на който бяха сценаристи, режисьори и основни артисти.

Защо стигнахме до тук? За мен това е основният въпрос. Техническите сътрудници и куклите на конци не са значими. Проблемите са систематични и би трябвало да се вземат решение като такива. За прощален път за себе си дефинирах, че коренът е в ОПРОСТАЧВАНЕТО на публичните връзки, свеждането им до формулата " ти на мен, аз на теб ", въздигането на НЕВЕЖЕСТВОТО в сан на политика и БИЛЕТ ЗА ПЪРВА КЛАСА на живота, богатото възнаграждаване на наглостта и войнстващия примитивизъм с постове, пари и власт. Това е казусът ни - тежката духовна рецесия, в която ни вкараха гербавите калинки. Те унищожиха с извратена приятност вековните цивилизационни постижения, които нашият народ беше извоювал, измъчен и заплатил с доста кръв и животи. Превърнаха в съществена полезност ЧЕКМЕДЖЕТО с револвер от горната страна. Направиха допустимо луноподбните да си помислят да стават президенти.

Животът ни е ЕДИН и имаме задължението да го изживеем свястно. И това включва борбата за духовното ни оцеляване.

Ние имаме единствено една България. Да я спасим от простотията, арогантността и войнстващия примитивизъм на биологичните единици, които желаят да овъргалят всички ни в калта, която е естеството им местообиталище.

Това е! ", написа още доктор Цветеслава Гълъбова в персоналния си профил във фейсбук.

P.S. На моята стена посрамвам моето мнение. Приемам да " чуя " всяко несъвпадащо с него, само че без обиди, нападки и неприемливи квалификации. Ще отстранявам необразовано написаните, както и тези на латиница. В моята къща, въпреки и обществена, са годни разпоредбите на положителното образование и книжовния български език

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР