Първата детска работилница HealTheWorld“, част от проекта Мулти Култи китчън

...
Първата детска работилница HealTheWorld“, част от проекта Мулти Култи китчън
Коментари Харесай

Запознайте се с игри, предавани от поколение на поколение

Първата детска работилница „ HealTheWorld “, част от плана Мулти Култи китчън в Пловдив 2019 ще се състои на 12 май, събота от 11:00 ч. в град Пазарджик в Театрална къща. С доброволците от Сдружение Фокус ще се впуснем в креативно опознаване на разнообразни страни., осведоми директорката на Младежки дом - Пазарджик Инна Церовска.

Кои са типичните детски игри излъчени от потомство на потомство във Франция, Испания или Италия?

Какви са танците им, музиката, изкуството.

Входът е свободен, само че с предварителна регистрация.

Детските културно-образователни работилници„ Heal the World ” са част от съпътстващите събития към план Мулти култи китчън в програмата на Европейска столица на културата - Пловдив 2019. Деца и младежи ще имат опция да се срещнат в сигурна неофициална среда, да научат нещо ново и да се забавляват дружно. Работилниците ще срещат децата с национални и културни характерности в това число кухня, обичайно творчество, музика, прожекции, ритуали, национални спортове и други

ПРОЕКТЪТ Е ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА НА ПЛОВДИВ - ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА 2019

Проектът Мулти Култи китчън съставлява поредност от събития, неофициални общи срещи, начинания с включване и интензивно присъединяване на задграничната общественост. Събитията са разпределени еднообразно в Пловдив и в Пазарджик през 2018 и 2019 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР