Първата детска кулинарна книга на Kaufland България Моето първо кулинарно

...
Първата детска кулинарна книга на Kaufland България Моето първо кулинарно
Коментари Харесай

Kaufland издаде готварска книга за деца, на корицата е внучката на Христо Стоичков – Миа

Първата детска кулинарна книга на Kaufland България „ Моето първо кулинарно премеждие “ от през днешния ден е в магазините на веригата в цялата страна! В нея са събрани 44 забавни и налични предписания и голям брой скъпи препоръки - от подготовката за готвенето, през извършването на покупки, използването на съдове и готварски уреди, съхранението на продуктите, до разнообразни готварски техники и забавни обстоятелства. В допълнение има и специфичен речник, с цел да могат най-малките още по-бързо да навлязат в света на кулинарията. Всичко това е визуализирано с доста фотоси - за оптимално добра прегледност на стъпките от подготовката на всяка една рецепта – трансформирайки се в незаместим пръв асистент в кухнята.

Изданието се осъществя взаимно с кулинарните специалисти от издателство „ Бон Апети “, а в ролята на шеф-готвачи в него влизат деца на чиновници на ритейлъра. Една от рецептите е приготвена от внучката на именития футболист Христо Стоичков – Миа, която е определена и за корица на книгата. Специално за „ Моето първо кулинарно премеждие “ звездната първокласничка демонстрира по какъв начин подготвя плодово тирамису с бял шоколад в 5 лесни стъпки.

 

На премиерата на книгата Миа беше съпроводена от своя прочут дядо, който без съмнение постави готварска престилка и се включи в плануваните кулинарни интензивности. Двамата се потопиха в магията на Коледа и украсиха сладки за идните празници.

 

В празничния декември месец книгата се трансформира в превъзходен коледен подарък за цялото семейство и извънредно от през днешния ден до 17 декември може да бъде открита на специфична цена от 9.99 лева в магазините на Kaufland в цялата страна.

 

За още забавни оферти и промоции в седмичната листовка, вижте ТУК.

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места, като приносът й към стопанската система е 1.63 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР