Първата дама на Украйна Олена Зеленска е на посещение в

...
Първата дама на Украйна Олена Зеленска е на посещение в
Коментари Харесай

Олена Зеленска гостува в Лондон, поиска специален трибунал срещу Русия

Първата дама на Украйна Олена Зеленска е на посещаване в Обединеното кралство, с цел да подчертае тежкото състояние на своя народ. Тя се обърна към Камарата на общините, като благодари за поддръжката на Англия във войната против Русия. Поиска обединяване на международната общественост против агресора.

 
Призовавам ви, Англия. Призовавам ви, членове на Народното събрание, да ни помогнете да обединим международната общественост колкото е допустимо повече – както е била обединена през 1942 година Обединете света в поддръжка на специфичен арбитражен съд за съветските закононарушения против Украйна. Днес ви апелирам да станете световен водач на справедливостта. Ни повече, ни по-малко.
Олена Зеленска – първа дама на Украйна

Зеленска приказва и на конференцията " Предотвратяване на половото принуждение по време на спорове " в Лондон. Тя изиска " световен отговор " на потреблението на половото принуждение като оръжие на войната.

Съпругата на президента Зеленски сподели още, че украински прокурори проверяват повече от 100 вероятни полови закононарушения, осъществени от съветски бойци.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР