Първата дама на Украйна каза, че има роднини в Русия,

...
Първата дама на Украйна каза, че има роднини в Русия,
Коментари Харесай

Елена Зеленская призна дали общува с роднини от Русия

Първата дама на Украйна сподели, че има родственици в Русия, само че е прекратила всевъзможни контакти с тях след експлоадирането на войната.

Съпругата на президента на Украйна показа, че от началото на пълномащабна война в Украйна никой от околните и приятелите й не се е свързал с нея и не е схванал дали въобще е жива. Тя говори за това в изявление за The Times.

" Няма смисъл да се връщате към тези разговори, когато вашият личен живот и животът на вашите деца и фамилията ви е в огромна заплаха, а хората даже не питат дали сте още живи. Мисля, че такава връзка е завършила “, сподели Елена Зеленская.

Освен това тя сподели, че, несъмнено, диктаторът Владимир Путин е отговорен за войната, само че без поддръжката на своя народ той не би могъл да стартира пълномащабна инвазия.

Припомняме, че BBC публикува лист със 100 дами от цялата планета, които въодушевяват и въздействат на света през 2022 г. Тази ранглиста отразява ролята на дамите в тазгодишните спорове, от митинги до война. Сред тях са осем украинци, в това число първата дама на Украйна Елена Зеленская.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР