Първата дама на САЩ Мелания Тръмп всячески се опитва да

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп всячески се опитва да
Коментари Харесай

Защо всички подиграват Мелания Тръмп

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп по всякакъв начин се пробва да унищожи облика си на безгласна и подчинена хубавица, която е до брачна половинка си ей по този начин, за лукс. Медийните й изяви стават все по-чести, само че продължаваме да съдим за нея най-вече по външния й тип. Затова и всяка смяна в него се трансформира в вест.

Откакто я помним, Мелания е все с русо в косите. Но в случай че до преди дни то бе много по-незабележимо на фона на преобладаващото кестеняво, при последното си телевизионно изявление госпожа Тръмп показва смяна в стила със клатушкане към все по-светлата гама, на крачка от превръщането й в перхидролена кукла.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Spletnik (@spletnik_ru) на Дек 13, 2018 в 12:27 PST

А потребителите в обществените мрежи единствено чакат комфортен мотив, с цел да захапят и да дъвчат дълго името на Мелания. И ето им следващият, написа E!Online.

Според едни шеговити мнения, тя май си е поиграла с боята за коса на президента , тъй като двамата сега са с много подобен цвят. Но, да си признаем, на Доналд май по му отива.

 Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и една по-различна Коледа за Първото семейство
Защо Мелания Тръмп ще остави Доналд без коледен подарък

Различният празник на Първото семейство

Други пък заключиха, че Мелания май желае да наподобява на Иванка Тръмп , която също е русокоска от много време. Но и този опит не е изключително успешен. Има несъмнено и крайности - че русото е просто свършек на цялостния подправен образ на Първата дама - изкуствени зъби, изкуствени гърди, неестествен загар, изкуствено лице...

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР