Първата дама на САЩ Мелания Тръмп стана обект на критики

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп стана обект на критики
Коментари Харесай

Мелания тръгна с 10-сантиметрови токчета към наводнения Хюстън

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп стана обект на рецензии в медиите и обществените мрежи, откакто се появи на тънки 10-сантиметрови токчета на път за наводнения Хюстън.

В интернет пространството бяха споделени голям брой фотоси на президентското семейство, отправящо се към самолета към Тексас, а хората недоумяват за какво другояче безупречната в стила си първа дама е решила да носи свръхелегантните обувки тъкмо по този мотив.

Всъщност мисис Тръмп носеше обувки с ток качвайки се на самолета. На слизане тя бе обула равни спортни обувки в... бял цвят. Вторият й избор още веднъж не умилостиви рецензиите. И двата чифта обувки са еднообразно несъответствуващи за калните, наводнени улици на Хюстън и издават това, че първата дама ще участва в града " отвисоко ", единствено като наблюдаващ. С избора си тя, умишлено или не, акцентира дистанцията сред себе си и потърпевшите, писа " Вашингтон поуст ".

В Twitter се появиха хиляди мнения и отзиви по отношение на фотосите на първата дама, като хората оферират да съберат пари за спортни обувки на Мелания, разясняват, че нищо не споделя " покруса " повече от обувки на ток и че Мелания очевидно счита, че е Седмицата на модата в Хюстън.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР