Първата дама на САЩ Мелания Тръмп представи в Розовата градина

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп представи в Розовата градина
Коментари Харесай

Мелания представи първата си програма Бъди най-добър и отново събра погледите на всички!

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп показа в Розовата градина на Белия дом програмата, по която тя ще работи и която е отдадена на децата.

Така тя последва образеца на предходните първи дами Лора Буш и Мишел Обама, водещи акции надлежно против неграмотността и затлъстяването при подрастващите.

 мелания тръмп

Мелания Тръмп е избрала за девиз на програмата си израза "Бъди най-хубав ". Тя съобщи, че ще концентрира напъните си в три области, свързани с подрастващите - физическото здраве, обществените медии и злоупотребите с опиоиди.

 мелания тръмп

В речта, с която показа програмата, първата дама показа, че е обезпокоена, че децата през днешния ден са по-малко готови да ръководят страстите си и неведнъж прибягват до пристрастяващо или разрушително държание, като да вземем за пример пристрастяване към дрога или тормоз над други деца.

 мелания тръмп

Мелания Тръмп прикани възрастните да бъдат по-добри във възпитанието на децата по отношение на значимостта на здравословния и уравновесен живот.

"Нашата отговорност като възрастни е да напомним на децата, че когато приказват на всеослушание, или пък са онлайн, те би трябвало да сортират грижливо думите си и да приказват с почитание и съчувствие ", сподели първата дама.

 мелания тръмп

"Като майка и първа дама се тормозя, че в един непрекъснато обвързван свят, всичко се случва доста бързо и децата могат да са по-малко готови да показват или да ръководят страстите си и да се обръщат неведнъж към пристрастяващи или разрушителни държания ", добави тя.

 мелания тръмп

Накрая тя благодари на президента Доналд Тръмп, който я слушаше от първия ред, и на присъстващите членове на администрацията.

След това думата взе Тръмп, който похвали "чудесното слово " на брачната половинка си и акцентира, че "навсякъде, където тя отива, хората са трогнати от нейната откровеност ".

Рейтингът на Мелания Тръмп не престава да пораства, откогато мъжът ѝ пристигна на власт. Миналата година през януари той беше 47 %, а през днешния ден е към този момент 57 %.

 мелания тръмп

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР