Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отбеляза 49-ия си рожден

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отбеляза 49-ия си рожден
Коментари Харесай

Мелания на 49 - какви тайни крие жената до Доналд Тръмп

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп означи 49-ия си рожден ден. Въпреки че е брачна половинка на най-известния мъж в света сега, огромна част от персоналната ѝ история остава скрита. Мелания разкрива малко и все определени детайлности за себе си, за фамилията си, за образованието и кариерата си, предава Нова телевизия.

Тя е родена на 26 април 1970 година в град Севница, Словения. Започва да работи като модел, когато е едвам на 16. Твърди, че има висше обучение. Журналистически инспекции обаче демонстрираха, че е следвала архитектура и дизайн, само че е прекъснала учението си, с цел да замине за Милано и Париж и да се отдаде на модата. Мелания приказва пет езика – словенски, британски, френски, сръбски и немски.

Става американска гражданка през 2006 година и споделя, че за нея това е голяма привилегия. Тя е едвам втората господарка на Белия дом в историята на Съединени американски щати, която не е родена в страната.

Запознава се с Доналд Тръмп през 1998 година по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Двамата се женят през 2005 година Сватбеното им празненство в Палм Бийч е охолно и блестящо, а роклята на булката - дело на фешън къща " Диор ", коства 100 000 $.

Докато изготвял профил на Мелания, публицист от списание " GQ ” направил шокиращо изобретение. Първата дама има полубрат – противозаконен наследник на татко ѝ Виктор Кнавс. Денис, който към този момент е над 50-годишен, се появил на бял свят преди Виктор да се ожени за майката на Мелания. Търговецът на коли обаче по този начин и не признал сина си. Започнал да заплаща прехрана на майка му, едвам откакто тя потвърдила пред съда с ДНК тест, че Денис е негово дете. Понастоящем той живее в Словения.

Мелания в началото не признавала, че има брат. След разкриването от медиите на документи от съда обаче, някогашният модел споделила, че не е разбирала вярно въпросите по болната за нея тематика и споделила, че " от години ” знае, че има брат.

Мелания признава, че синът ѝ Барън е същинско копие на татко си. Споделял неговите ползи, като голфа, да вземем за пример, и даже следвал стилния му жанр. 9-годишното момченце обичало се облича публично с костюми и вратовръзки. Копирал обаче и държанието на татко си – това на същински началник.

" Наричам го " мини Доналд ”. Той уволняваше свои детегледачки, както и някои от домашните ни помощници ”, споделя Мелания в изявление от 2011 година И прибавя, че изгубилите работата си, бързо били връщани на позициите си – отново от дребния Барън.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР