Първата дама на САЩ Мелания Тръмп няма да съпровожда президента

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп няма да съпровожда президента
Коментари Харесай

Мелания пропуска няколко пътувания на Доналд Тръмп

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп няма да съпровожда президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп на срещата на върха Г7 в Канада и на срещата му с водача на Северна Корея Ким Чен Ун в Сингапур на 12 юни.
Според говорителката на Белия дом Стефани Гришъм " цялата минала седмица тя взе участие в срещи с личния състав и ще продължи тези срещи и тази седмица. Заети сме с работа по начинания и дълготрайно обмисляне на такива събития като пикника за членовете на Конгреса (семеен банкет на поляната в Белия дом, бел. ред.) и Четвърти юли 4 юли, съобщи БГНЕС.
Мелания Тръмп не се е появявала обществено от 24 дни.
Припомняме, че на 19 март брачната половинка на президента се прибра в Белия дом след съвсем седмица лекуване в болница, където и приложиха процедура на емболизация на бъбреците. Не е известно с какво заболяване е обвързвано това.
Също по този начин в края на март порно звездата Сторми Даниелс даде изявление, в което разисква аферата си с сегашния президент. Злите езици настояват, че положението на Мелания може да е обвързвано и с това събитие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР