Първата дама на САЩ Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена
Коментари Харесай

Мелания Тръмп е била оперирана успешно от доброкачествено образувание в бъбреците

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в... към профила е била оперирана сполучливо от доброкачествено образувание в бъбреците, предадоха международните организации, като се позоваха на Белия дом.

"Тази заран (местно време в понеделник) първата дама Мелания Тръмп бе подложена на процедура по емболизация за лечение на незлокачествен проблем в бъбреците. Процедурата се увенча с триумф и нямаше затруднения ", сподели в официално съобщение говорителката на брачната половинка на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила.

48-годишната Мелания, някогашна словенска манекенка, е настанена във военната болница "Уолтър Рийд ", в щата Мериленд, предградие на столицата Вашингтон. Повече детайлности за положението й не бяха дадени.

Според двама уролози, които не са осведомени персонално със случая, най-вероятно става въпрос за тип неканцерогенен (доброкачествен) бъбречен израстък, наименуван ангиомиолипом, показва Асошиейтед прес.

Мелания Тръмп по всяка възможност ще остане в болница до края на седмицата. Тя бе забелязана за последно на публично място в сряда - на събитие в Белия дом в чест на майки и съпруги на военни, отбелязва АП.

Президентът на Съединени американски щати посети своята брачна половинка. Преди свиждането Тръмп дефинира процедурата като сполучлива и сподели, че Мелания е в положително разположение на духа.

Президентът на Съединени американски щати остана повече от един час при брачната половинка си и на излизане не направи изказване за медиите.

Вицепрезидентът Майк Пенс разкри, че интервенцията е била планувана от дълго време. "Мелания към този момент се възвръща ", означи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР