Първата дама на САЩ Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена
Коментари Харесай

Мелания Тръмп гласува във Флорида, без предпазна маска

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил гласоподава във Флорида на президентските избори, на които брачният партньор й се бори за втори мандат, предадоха ДПА и ТАСС.

Видеозапис демонстрира по какъв начин тя маха на камерите, до момента в който се насочва към изборната секция в Палм бийч, щата Флорида, един от основните за установяване на новия държавен глава на Съединени американски щати.

Първата дама не носеше защитна маска макар коронавирусната пандемия. Хората от защитата й обаче бяха са маски.

Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил съобщи, че се усеща прелестно. Запитана за какво не е гласувала предварително като брачна половинка си, тя отговори, че е желала да гласоподава в изборния ден.

Президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския гласоподава още през октомври в Палм бийч, където той и брачната половинка му са регистрирани като гласоподаватели, напомня ДПА


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР