Първата дама на САЩ Мелания Тръмп е определяна като най-красивата,

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп е определяна като най-красивата,
Коментари Харесай

Защо Мелания Тръмп е различна от всички други Първи дами на САЩ

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп е определяна като най-красивата, само че и като най-обсъжданата жена на тази служба - като стартираме от произхода й, минем през бурното й минало и стигнем до неуверените фамилни връзки с Доналд Тръмп.

Няма по какъв начин да се мине и без нормалните съпоставения сред госпожа Тръмп и предходните Първи дами . А ето и няколко обстоятелството, събрани от Business Insider, въз основата на които можем да си вършим извода, че Мелания не е като другите.

Провокации

Години преди да стане Първа дама, Мелания Тръмп има сполучлива кариера на модел. Тя е единствената брачна половинка на американски президент, която е театралничила гола за разнообразни списания.

 Снимка 356318

Езици

Съпругата на Доналд Тръмп е единствената Първа дама, за която британският не е майчин език . Но пък е и тази, която знае най-вече непознати езици - немски, италиански, сръбски, британски. В допълнение с родния словашки, несъмнено.

Произход

Бившият модел е единствената Първа дама, родена и израснала в комунистическа страна . Словения е част от Югославия през детството на Мелания. Но даже като млада дама тя съумява да се откроява със своя жанр.

 Снимка 356322

Брак

Госпожа Тръмп е единствената президентша на Съединени американски щати, която е брачна половинка номер три . Преди нея Доналд Тръмп има брак с Иван Тръмп и Марла Мейпълс.

 Тайните послания в облеклата на Мелания Тръмп
Тайните послания в облеклата на Мелания Тръмп

Няма скрито-покрито

Решения

Мелания Тръмп е и единствената Първа дама, която отсрочва с цели пет месеца преместването си в Белия дом след встъпването в служба на брачна половинка й. Официално опрощение - с цел да приключи синът им пети клас в Ню Йорк.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР