Първата дама на САЩ Мелания Тръмп често ни кара да

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп често ни кара да
Коментари Харесай

Защо Мелания Тръмп е с палто на 26 градуса

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп постоянно ни кара да се възхитим на стила й и метода, по който наподобява. Но и нееднократно ни изненадва с фешън решения. Било то яке с провокативен надпис или пък дебело палто, когато на открито температурите са си летни, а влажността на въздуха - висока.

Преди няколко дни Доналд и Мелания Тръмп посрещнаха в Белия дом първата двойка на Полша. Дрескодът за сходно събитие се подразбира, че е формален, само че връхните облекла сигурно не са наложителни.

Вместо да заложи на следващата елегантна и много скъпа рокля, Първата дама на Съединени американски щати избра да бъде с не по-малко скъпо... палто. Дрехата е на Gucci и коства близо 5000 $. Да, и на нас ни харесва, само че стои малко необичайно на фона на всички публицисти по къси ръкави.

 Снимка 379496

А и не й е за първи път - през юли отново не се раздели с връхната си дреха на Gucci, макар извънредно високите температури във Финландия.

Разбира се, стилният избор на Мелания Тръмп не бе подминат от потребителите в обществените мрежи . Там се родиха редица догатки за какво някогашният модел е с палто, когато температурата е 26-7 градуса.

Определено ни хареса догатката, че Първата дама е без облекла под палтото . Тя по този начин и не го смъкна по време на срещата в Белия дом, само че една малко крайче на рокля или пола в наследник цвят разруши илюзиите ни.

 Снимка 379495

Не липсват и догатки, че госпожа Тръмп е развалила безупречната си фигура и се чуди по какъв начин да прикрие този факт. А дали пък не е бременна?!

Други път скочиха да пазят Мелания и нейния жанр, като разясниха, че това е палто-рокля, каквито обича да носи и херцогинята Кейт Мидълтън.

 Тайните послания в облеклата на Мелания Тръмп
Тайните послания в облеклата на Мелания Тръмп

Няма скрито-покрито

Всеки може да допуска каквото желае, само че едно е несъмнено - Първата дама няма по какъв начин да се хареса на всички и постоянно ще се намерят както критици, по този начин и ласкатели .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР