Първата дама на САЩ Мелания Тръмп аплодира на крака отбора

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп аплодира на крака отбора
Коментари Харесай

Вижте снимки от първа самостоятелна задгранична визита на Мелания Тръмп

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръм п приветства на крайници тима на своята страна по време на церемонията по откриването в Торонто на игрите за военнослужещи, ранени при осъществяване на отговорностите си, съобщи Асошиейтед прес.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Съпругата на Доналд Тръмп се причисли във ВИП ложата към английския принц Хари , който е създател на така наречен Игри на непобедимите. Хари, някогашен водач на хеликоптер в английската войска, служил в две задачи в Афганистан, инициира игрите през 2014 година

Преди това Мелания Тръмп се срещна с американските състезатели.

Най-впечатляващите рокли на Мелания Тръмп (СНИМКИ)

" Искам да ви пожелая късме т, въпреки да знам, че той няма да ви е необходим в тези игри ", сподели тя. " Използвайте този борбен дух, който зная, че имате, и донесете златото у дома ", добави първата дама.

Това е първата солова з адгранична аудиенция на Мелания Тръмп , която беседва по-рано с английския принц Хари и с канадския министър председател Джъстин Трюдо, съобщи ДПА.

Началото на една обич: Мелания и Доналд Тръмп (СНИМКИ) По тематиката Мелания Тръмп бе хазаин на обяд със съпругите на държавни ръководители (СНИМКИ) Мелания Тръмп събира реколтата в градината на Белия дом (СНИМКИ) Мелания Тръмп с първа независима задгранична визита

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР