Първата дама на САЩ и дъщерята на президента са две

...
Първата дама на САЩ и дъщерята на президента са две
Коментари Харесай

Истината за отношенията между Мелания и Иванка Тръмп

Първата дама на Съединени американски щати и дъщерята на президента са две персони, които провокират не по-малко интерес от самия Доналд Тръмп. Те са красиви, еманципирани, всяка със своите задължения и дела , обединени от това, че стоят компактно зад своя татко и брачен партньор, защитавайки гo във всяка комфортна обстановка. Особено Иванка...
 Снимка 417177

Рядко виждаме нея и Мелания на едно и също място едновременно. Затова и се чудим какви са връзките сред двете дами. На пръв взор, и както към този момент споменахме, те имат доста общи черти. Но в медиите не стопират да се тиражират изказвания за напрежение и даже злоба посред им .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от First Lady Melania Trump (@alwaysmelania) на Апр 5, 2019 в 2:05 PDT

Според осведомени с връзките им, Първата дама е единствената, която може да се опълчи на Иванка и да излезе като победител от този конфликт . И макар че сходни моменти не липсват, двете дами имат много мощна връзка и сигурно са по-скоро приятелки, в сравнение с врагове.
 Откъде идват парите на Иванка Тръмп и Джаред Къшнър
Откъде идват парите на Иванка Тръмп и Джаред Къшнър

Състоянието на младата двойка се прави оценка на 1.1 милиарда $

Въпреки че Иванка и Мелания работят най-вече всяка по своите каузи, техните офиси и екипи кореспондират сполучливо между тях, с цел да не липсват и взаимни акции. Те са доказателството, че двете мощни и самостоятелни дами умеят да се поддържат и да работят дружно , написа Express.co.uk.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР