Първата дама на САЩ Джил Байдън заяви, че възрастта на

...
Първата дама на САЩ Джил Байдън заяви, че възрастта на
Коментари Харесай

Съпругата на Байдън определи възрастта му като „актив“

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън съобщи, че възрастта на брачна половинка ѝ е " актив " . Тя сподели това на фона на многочислени въпроси от гласоподаватели към президента Джо Байдън, най-възрастния американски водач в историята, по отношение на решението му да се кандидатира за нов мандат, съобщи Асошиейтед прес.

В излъчено през днешния ден изявление за телевизия Ем Ес Ен Би Си Джил Байдън отговори на хората, които се притесняват, че президентът демократ е прекомерно възрастен , като съобщи, че " възрастта му е актив ".

Той е умен, има опит, познава всеки водач на международната сцена. Той самият е част от историята и познава историята. Обмисля решенията си. Той е верният човек за тази работа в сегашния миг, добави първата дама.

От месеци Байдън употребява възприятието си за комизъм, с цел да заобикаля въпросите, макар че съгласно изследвания тематиката е сериозна, а не занимателна . През август проучване на АП и Центъра за проучване на публичните въпроси НОРК откри, че 77% от пълнолетните американци, измежду които 69% демократи, считат, че Байдън е прекомерно възрастен, с цел да остане на поста си още четири години.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР