Първата дама на САЩ Джил Байдън заяви, че възрастта на

...
Първата дама на САЩ Джил Байдън заяви, че възрастта на
Коментари Харесай

Първата дама на САЩ за Джо Байдън: Възрастта му е актив

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън съобщи, че възрастта на брачна половинка ѝ е " актив ". Тя сподели това на фона на многочислени въпроси от гласоподаватели към президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, най-възрастния американски водач в историята, по отношение на решението му да се кандидатира за нов мандат, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В излъчено през днешния ден изявление за телевизия Ем Ес Ен Би Си Джил Байдън отговори на хората, които се притесняват, че президентът демократ е прекомерно възрастен, като съобщи, че " възрастта му е актив ".

Той е умен, има опит, познава всеки водач на международната сцена. Той самият е част от историята и познава историята. Обмисля решенията си. Той е верният човек за тази работа в сегашния миг, добави първата дама.

От месеци Байдън употребява възприятието си за комизъм, с цел да заобикаля въпросите, макар че съгласно изследвания тематиката е сериозна, а не занимателна. През август проучване на АП и Центъра за проучване на публичните въпроси НОРК откри, че 77% от пълнолетните американци, измежду които 69% демократи, считат, че Байдън е прекомерно възрастен, с цел да остане на поста си още четири години. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР