Първата дама на САЩ Джил Байдън ще представлява Вашингтон по

...
Първата дама на САЩ Джил Байдън ще представлява Вашингтон по
Коментари Харесай

Джил Байдън ще представлява Вашингтон на церемонията за коронацията на британския крал Чарлз Трети

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън ще съставлява Вашингтон по време на церемонията за коронацията на английския крал Чарлз Трети, съобщи Ройтерс, като се базира на прессъобщение на Белия дом.

Байдън е разговарял по телефона с Чарлз, като го е поздравил  за идната коронация, която ще се състои идващия месец, и му е споделил че брачната половинка му Джил ще посети церемонията, оповестява Белият дом.

Освен това американският държавен глава е изразил предпочитание да се срещне с Чарлз във Англия.

Официалната гала по коронацията ще се организира в Уестминстърското абатство на 6 май. Тя ще следва церемониите от последните епохи в английската монархия, само че се чака да бъде по-кратка и да продължи към час.

 

Бъкингамският замък разгласява нова фотография на кралската двойка и публично разпрати поканите за историческото събитие. Кралицата-консорт Камила също ще бъде коронована дружно с крал Чарлз Трети. Очаква се гостите да бъдат към две хиляди души.

 

От текста излиза наяве, че купата на Камила към този момент ще бъде " кралица ", а не " кралица консорт " както до момента. 2000 души са поканени да участват в Уестминстърското абатство на 6 май. Поканите са отпечатани върху рециклирана хартия и върху тях се виждат изображения на дървета. Не е загадка, че английският крал е разпален еколог.

 

От Бъкингамския замък допълват, че зелените дървета символизират и " новото начало, което идва с новия монарх ". Специална роля в церемонията ще имат 9-годишният принц Джордж, а също и тримата внуци на кралица Камила.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР