Първата дама на САЩ Джил Байдън отново се е заразила

...
Първата дама на САЩ Джил Байдън отново се е заразила
Коментари Харесай

Първата дама на САЩ отново е с COVID-19

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън още веднъж се е заразила с COVID-19 . Това става четири дни след възобновяване ѝ, посочи Си Ен Ен.

" Първата дама не е развила признаци на болестта. Тя ще остане в Делауеър, с цел да бъде изолирана ", съобщи в изказване информационният шеф на първата дама Келси Донохю.

Първата дама е изцяло имунизирана и два пъти е била подложена на бустер имунизация против ковид.
 Край на изолацията: Байдън е с негативен Коронавирус тест
Край на изолацията: Байдън е с негативен Коронавирус тест

Президентът напусна Белия дом

От своя страна Белият дом изясни, че в сряда сутринта пробата на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за ковид е бил негативен. Тъй като през последните дни той е бил на отмора със брачната половинка си, през идващите дни ще му бъдат правени по-чести проучвания за COVID-19. Освен това Байдън ще носи маска по време на обществени събития на закрито през идващите 10 дни.

Президентът на Съединени американски щати се болести с ковид два пъти това лято . Първо, Байдън беше диагностициран с заболяването на 21 юли. Няколко дни по-късно пробата му за COVID-19 беше негативен, само че на 30 юли още веднъж беше диагностициран с коронавирусна зараза. На 6 август президентът за първи път след повторното си заразяване получи негативен тест.

Лекарят на Байдън предизвести за опцията за връщане на заболяването, защото това се случва при пациенти, които са употребявали за лекуването си лекарството " Паксловид ".
 Байдън кашля. Има позитивен Коронавирус тест
Байдън кашля. Има позитивен Коронавирус тест

Новина от Белия дом

Байдън е изцяло имунизиран против COVID-19 и е получил и двете бустерни дози от имунизацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР