Първата дама на САЩ Джил Байдън е дала положителна проба

...
Първата дама на САЩ Джил Байдън е дала положителна проба
Коментари Харесай

Джил Байдън е дала положителна проба за коронавирус

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън е дала позитивна проба за ковид. Тестът на президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е негативен, съобщи Ройтерс, като се базира на Белия дом.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 32736
Той заяви в изказване, че 72-годишната брачна половинка на президента е с леки признаци. Тя ще се лекува в фамилния дом в щата Делауер.

Джил Байдън за последно се болести с ковид през август предходната година, напомня Ройтерс.

Президентът на Съединени американски щати се готви да отпътува за Индия, където през уикенда да взе участие в срещата на върха на Г-20.

80-годишният Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, който разгласи, че ще се кандидатира за преизбиране през ноември следващата година, тази седмица ще се подлага постоянно на проби и ще следи за признаци.

За последно стопанинът на Белия дом се болести с ковид през юли предходната година.

Демократът е най-възрастният американски президент, борещ се за втори мандат, и някои републиканци настояват, че той е прекомерно възрастен за поста. Съюзници на Байдън от своя страна отхвърлят тези изказвания и споделят, че президентът все по този начин е кадърен за поста, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР