Първата дама на Франция Брижит Макрон прие преди дни в

...
Първата дама на Франция Брижит Макрон прие преди дни в
Коментари Харесай

„Сваля“ поне 10 години от лицето! Новата прическа на Брижит Макрон е толкова буйна, че всички я мислят за перука – много шик (СНИМКИ)

Първата дама на Франция Брижит Макрон одобри преди дни в Елисейския замък своята „ колежка “ от Украйна Олена Зеленска, брачната половинка на украинския президент Володимир Зеленски.

Г-жа Макрон избра отбор от сив туид за случая, състоящ се от горна част вид „ пуловер “ и пола с цепки, които комбинира с къси ботуши и пълен черен чорапогащник.

Това е още едно постоянно облекло, което излъчва типичен френски изискан, само че прическата на първата дама е тази, която притегли най-вече внимание.

 Макрон и Зеленска

Съпругата на Еманюел Макрон, президента на Франция, откогато я познаваме носи лоб (дълъг боб) – по-дълга версия на прическата, която стига до ключиците.

Косата на Брижит постоянно наподобява по-гъста с помощта на изсушаването на краищата във вътрешността, само че в този момент тя е отишла няколко крачки напред!

 Брижит Макрон прическа

В съпоставяне с предходните обществени изяви на първата дама на Франция, бобът й този път е с още по-голям размер, дотолкоз, че се носят клюки, че е с перука. Първата дама е внесла и някои корекции в цвета – виждаме по-опушен звук на русото с няколко сиви кичура.

 Брижит Макрон нова прическа

Макрон още веднъж е пуснала бретон, наблягайки красивите си сини очи.

 Брижит Макрон коса

 Брижит Макрон и Олена Зеленска

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР