Първата дама на Франция Брижит Макрон може и да е

...
Първата дама на Франция Брижит Макрон може и да е
Коментари Харесай

Тайната подмладяваща диета на Брижит Макрон

Първата дама на Франция Брижит Макрон може и да е на 64 години, само че доста по-млади дами биха завидели на външния й тип. Тя е баба на седем внуци, която наподобява по-добре в скини джинси и на висок ток, в сравнение с множеството дами на половината от нейната възраст.

Признание за младоликия си тип Макрон тя получи от самия американски президент Доналд Тръмп. "Вие сте в толкоз добра форма ", възкликна той на формалното си посещаване във Франция.

Повечето хора чакат стройната фигура и неувяхваща хубост на Брижит Макрон да са резултат от строга диета на зелени сокове и чай от куркума вместо същинска храна; ежедневни йога практики и постоянни козметични процедури.

Но съгласно основния готвач на Елисейския замък Първата дама на Франция се старае само да яде най-малко 10 типа разнообразни плодове и зеленчуци всеки ден, като в същото време не се лишава от вино и сирене, когато й се приискат.

В изявление за Daily Telegraph той разгласи, че като цяло семейство Макрон са традиционалисти, що се отнася до храната. Харесват френски ястия с артикули, които се доставят от места на не повече от 100 км от Париж и с подправки и билки от градините на резиденцията. По думите на готвача виното и сирената, които са били извадени от менюто от президента Никола Саркози, още веднъж участват в него.

Единственото условие на първата дама е 10 типа свежи плодове и зеленчуци, както и никаква нездравословна храна, разкрива готвачът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР