Първата дама Десислава Радева сътвори пореден гаф по време на

...
Първата дама Десислава Радева сътвори пореден гаф по време на
Коментари Харесай

Пореден гаф! Деси Радева яде с ръце на прием (Снимки)

Първата дама Десислава Радева сътвори следващ гаф по време на формалната им аудиенция с президента Румен Радев в Република Южна Африка. Двамата участваха на освещаването на първия български храм в Йоханесбург преди седмица, а за събитието в двора на църквата се бяха събрали български емигранти от всички краища на страната. По време на банкета след формалната част президентшата предпочела да хапне на крайник, вместо да седне на масата, където се нахранил брачният партньор ѝ благодарение на сет от принадлежности.


Първата дама се почерпи с панирана хапка и плодово шишче на приема в Южна Африка

Деси подложила небрежно плодово шишче и панирана хапка сирене, които консумирала не с нож и вилица, както е по протокол, а с голи ръце. Първата дама си хапвала повърхностно, до момента в който разговаряла с хората, а след това избърсала ръцете си с хартиена салфетка. Очевидци, участвали на събитието, разкриват още, че брачната половинка на Румен Радев изпаднала и в друга куриозна обстановка. Наложило ѝ се е да си смени обувките, защото високите токчета, с които в началото пристигнала, не ѝ били комфортни. Нейната персонална охранителка от НСО Елисавета Толева, която я съпътства на всички места, била неразделно до нея и по време на визитата в Южна Африка. Именно тя донесла един чифт равни пантофки на Радева, която се преобула, без да се тормози, че гази етикета. След промяната на елегантните обувки обаче панталонът ѝ се оказал по-дълъг от допустимото, набръчквал се в долната част и се влачел по земята.

Радева смени високите токчета с равни обувки, с цел да играе хоро

За събитието президентшата бе заложила на нов костюм, част от свежите маркови попълнения в пролетно-летния ѝ дрешник в гальовен колорит на розовото. Комплектът в настоящия в последно време цвят пудра се състои от панталон чарлстон и висока талия, смесен със сако. Този вид костюми са измежду най-предпочитаните от Десислава и тя постоянно залага на тях за публични мотиви.


 Президентът Румен Радев обядва на масата, а брачната половинка му стои права зад него

След като краката ѝ отпочинали, Деси изиграла и няколко хора с натрупалите се българи. От танците в композиция със слънцето и високите обедни температури ѝ станало горещо и се наложило охранителката ѝ още веднъж да ѝ асистира, като ѝ даде и ластик за коса, тъй като нямала дамска чанта в себе си. Макар Радева да пристигнала с съвършена прическа и съвършен сешоар с размер, тя вързала русата си грива на нехаен кок, с цел да не ѝ бъде прекомерно топло. И това обаче не помогнало. В следобедните часове се наложило да смъкна и сакото си и да остане по черна блузка, разкриваща задачите ѝ ръце.

Деси се съблече по потник поради топлото време

На нито един от фрагментите, запечатали гафовете на първата дама, изненадващо тя не е хваната да пуши цигара. Възможно е Радева фрапантно да е лимитирала нездравословния табиет или напълно да е отказала тютюнопушенето, откакто преди две години имаше съществени здравословни проблеми.


 Радеви бяха посетители на освещаване на български храм

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР