Първата дама Десислава Радева е споделила любопитни детайли от професионалната

...
Първата дама Десислава Радева е споделила любопитни детайли от професионалната
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Деси Радева иска пост в ООН 

Първата дама Десислава Радева е споделила любопитни елементи от професионалната си биография в бизнес обществената мрежа Linkedin, където консуматори от целия свят си търсят работа и вкарват обществено трудовите си характерности.

Досега брачната половинка на президента Радев загатваше с горделивост само за стажа си във фабриката за бира „ Загорка “, както и във Военновъздушни сили, където в действителност пламва любовта им. Наскоро обаче е добавила и другите си работодатели през годините. Официално тя твърди, че трудовият ѝ стаж е почнал през 2002 година, като е икономисала, че преди този момент е работила като манекенка, сервитьорка в Студентски град, а след това и като секретарка на Слави Трифонов. До 2006 година, в продължение на 4 лета, Деси е била асистентка на шефа на „ Загорка “. Напуснала поради нервозен срив и след това съвсем година е изкарала като безработна, преди да постъпи в огромен столичен хипермаркет за продажба на строителни материали. Уви, търговията с тухли и железария не била по усета ѝ, в колектива на магазина тя се задържала едвам 10 месеца. Веднага след напускането си се уредила в клона на влиятелната компания за човешки запаси у нас – „ Менпауър “, която е учредена в Съединени американски щати преди повече от 70 години. Там работела като чиновник, който отговарял за назначението на личен състав, само че издържала на позицията единствено 8 месеца. Амбициите ѝ се простирали по-далече и решила да опитва уменията си в швейцарската компания за реклама и пиар „ Топ Комюникейшън “, където работила като управител година и 1 месец. Радева обаче не е показала в кой клон на компанията е практикувала и дали стажът ѝ е минал зад граница, защото сдружението е главно локализирано в немскоговорещите страни. През 2010 година Десислава напълно сменила посоката на професионалния си път и получила предопределение в благотворителната фонданция „ Работилница за цивилен начинания “. Според биографията си Деси е била маркетинг управител в организацията, само че за какво е напуснала след единствено 9 месеца там, остава тайнственост. В същата година тя получава и знаковото предопределение във Военновъздушни сили, където работи редом на две длъжности до старта на първата акция на Румен Радев за президентските избори през 2016 година, когато те към момента нямат брак и живеят дружно като любовници.
свързани новини119844на 13.09.2021
От 2017 година насам президентшата се хвали, че е притежател на фондация „ Живата вода на България “, която бе замряла близо 2 години. След като направи 2 издания на надпреварата за възпитаници „ Пазим езика си “, Деси се завърна на бял кон в благотворителността, подемайки нова самодейност в стила на Людмила Живкова за градеж на музикален комплекс в България. Очевидно Радева не е спряла да се интересува от работния пазар и възнамерява все някой ден да скъса с специалността „ първа дама “. Поради тази причина тя записа и приключи магистратура „ Политически патологии “ в СУ на 50-годишна възраст. В бизнес мрежата Деси е показала, че се интересува от и е напълно допустимо погледът ѝ да е насочен на там и да се готви за интернационална кариера. През последните година и половина тя е напълно в сянката на мъжа си, откакто на излиянията ѝ във фейсбук бе наложено „ несъгласие “ и е зажадняла за професионални изяви, разясняват хора от нейното обграждане.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР