Първанов и Станишев с критики към БСП и призиви за

...
Първанов и Станишев с критики към БСП и призиви за
Коментари Харесай

Първанов и Станишев с критики към БСП и призиви за обединение на лявото

Първанов и Станишев с рецензии към Българска социалистическа партия и апели за обединяване на лявото

За обединяване в лявото политическо пространство се оповестиха президентът в интервала 2002-2012 година и някогашен водач на Българска социалистическа партия Георги Първанов и евродепутатът-социалист Сергей Станишев, също някогашен водач на алените, съобщи БНР.

По време на среща „ За бъдещето на Българска социалистическа партия и лявото “, проведена от ръководителя на Българска социалистическа партия – София Иван Таков, двамата обявиха:

Разбира се, несъмнено ще би трябвало да се промени и управлението, тъй като не може да имаш толкоз доста загуби и обяснението да е някъде другаде “, сподели Първанов.

Сергей Станишев добави: Аз желая да чуя, първо, мненията на хората за положението на Българска социалистическа партия, тъй като мисля, че

всички идваме с едно общо чувство на огромна паника за това какво е доверието в Българска социалистическа партия.

В последните години се води една пермаментна революция и тя е инициирана от управлението, за жалост.

Последният образец е Софийската организация и опита за нейното дестабилизиране, което дружно в последна сметка води до това, че Българска социалистическа партия не съумява да създава политики.

Според Таков Българска социалистическа партия има потребност от нов водач.

„ Повече от всеки път потребност от мощна социалистическа партия и това може да бъде Българска социалистическа партия с нейната 132-годишна мъдрост. Виждате какво се случи през вчерашния ден в Москва – един колосален терористичен акт. Продължаващите спорове в Близкия изток и спора сред Русия и между  Украйна. В момента ни би трябвало тази мъдрост на социалистическата партия, само че тя да бъде възродена и да се върне на полагащото й се място като първостепенна политическа мощ “, сподели той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР