Първа заяви, че устатата тв водеща е автор на булевардни

...
Първа заяви, че устатата тв водеща е автор на булевардни
Коментари Харесай

Венета Райкова Никога Не Е Била Подлагана На Подобно Унижение, Вкараха Я В Миша Дупка!

Първа съобщи, че устатата тв водеща е създател на булевардни романи. Според Силвия Недкова на това се дължат триумфите на Венета Райкова като писателка. Книгите ѝ се харесват само на непретенциозния четец и точно той ги купува.

Казаното от литературния критик вбеси водещата на „ Папараци “ до краен лимит. След предаването тя избухна в обществената мрежа и съобщи, че се усеща безпределно унизена, написа „ България през днешния ден “.

Венета Райкова е известна с острия си език и с това, че тя в никакъв случай не премълчава. И този път русокоската не изневери на себе си и сподели същинските си усеща.

Тя откри разтуха в писането в миг, в който преживяваше тежки сривове в телевизионна си кариера. Райкова е безапелационна, че няма да се откаже от креативната активност и ще продължи да издава нови романи.

С излизането на нейното първо произведение, тя си навлече доста негативи поради сюжета и персонажите. В една от книгите си водещата разкри потресаваща истина за родния шоубизнес и доста от лицата в него разпознаха себе си в романа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР