Първа среща с рестораньорите от Благоевград проведе кметът Методи Байкушев,

...
Първа среща с рестораньорите от Благоевград проведе кметът Методи Байкушев,
Коментари Харесай

Кметът Методи Байкушев пред собствениците на заведения в Благоевград: Общината е отворена за диалог с бизнеса, искаме да работим заедно за развитие на града ни

Първа среща с рестораньорите от Благоевград организира кметът Методи Байкушев, на нея той показа визията на управлението за развиване на централна градска част и съобщи готовността си да разисква с бизнеса и жителите дейностите, които подхваща и дълготрайните полики, които си слага за цел да води кметският екип.

Сред главните тематики, които бяха разисквани са:

Стриктно осъществяване на договорните връзки и погасяване на дължимите такси за наеми на обществена общинска благосъстоятелност.

Промяна на актуалните такси за прилагане на открити плоши, тъй че те да дават отговор на упованията на жителите за доходи в общинския бюджет.

Приемане на нова разпоредба за преместваемите обекти в ЦГЧ, която да постанова стандарти за преместваемите обекти и техния естетически тип.

„ Всички полики, които ще изпълняваме ще бъдат съобразени и с Вас. Обектите, които няма да дават отговор на новата разпоредба ще имат интервал на възвръщаемост на вложенията, които сте създали. “, ангажира се кметът пред предприемачите.

Целта на кмета на общината е смяна на образа на централна градска част и площадните пространства.

По време на срещата бяха разисквани проблемите на рестораньорите и вероятните способи за решението им.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР