Първа рожба ли чака Иво Аръков, чудят се потребители в

...
Първа рожба ли чака Иво Аръков, чудят се потребители в
Коментари Харесай

Бебе ли чака Иво Аръков: Приятелката му Габриела наедря внушително!

Първа рожба ли чака Иво Аръков, чудят се консуматори в нета, станали очевидци на смяната във визията на гаджето му. Нежната и стройна Габриела Николаева, която бе вманиачена в това да пуска свои фотоси в нета, в този момент е внушително наедряла и крие тялото си.

По празниците Иво и Габи бяха в Италия, откъдето тя по този начин и не се появи в типичния си " искра ". Напротив - на някои от фотосите бе навлякла дълго палто, с което да прикрие едри форми, а на други снимаше единствено главата си. На трети пък хептен я нямаше никаква, а наблягаше на пейзажите.



Това е последна нехарактерно за Габриела, фамозна със суетата си и вееща гордо пред очите на всички големите си моцарели. Което подухва на размишления за единствено два разновидността - или е бременна, или се е освинила около празничните софри.



С Аръков са дружно от много време, по тази причина ни се коства по-вероятно артистът да я е заплодил и тази година в дома им да заплаче бебе. Предложение за брак обаче към момента няма или най-малко не са се похвалили с това.

Знаем, че Аръков има един брак с бракоразвод зад тила си преди към две години, като претърпя тежко рецесията с съветската си младоженка. Дали ще се реши на тази стъпка още веднъж, не е ясно, само че в случай че ще става баща, май не му остава необикновен избор.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР