Първа реакция на новите имена в списъка Магнитски пристигна още

...
Първа реакция на новите имена в списъка Магнитски пристигна още
Коментари Харесай

Ексшеф на АЕЦ „Козлодуй” за санкциите по "Магнитски": Небивалици!

Първа реакция на новите имена в листата „ Магнитски ” дойде още нощес от „ Дондуков ” 2. Оттам в позиция се споделя, че президентът високо цени поддръжката на стратегическите сътрудници на България - Съединените щати и Англия в битката с корупцията, принос за което имат наложените наказания на български жители.

Служебното държавно управление съобщи, че " регистрира готовността за поддръжка " от Съединените щати и Англия. И подсети, че оповестената информация е за правосъдната власт. От кабинета споделят още, че са внесли в Народното събрание законопроектите, свързани с промяната в правосъдната система, които не бяха признати от 48-ото национално заседание.

Мерките против четирима от глобените са свързани с така наречен „ зловредно съветско въздействие “ у нас, което беше измежду главните тематики на диалог на основния прокурор Иван Гешев с конгресмени във вашингтон по време на визитата му предходната седмица. Това е позицията на държавното обвиняване.

“Това са анонимки, пускани против мен, а те не са малко. Без значение, че тази анонимка е потвърдено, че е подправена и потвърдена неистина. Просто аз съм погнусен, от тези хора всичко може да се чака ” разяснява някогашният началник на АЕЦ “Козлодуй ” и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Иван Генов.

“Нямам визия защо става въпрос. Аз съм бил изп. шеф на АЕЦ „ Козлодуй ” преди 11-12 година В претекстовете, които видях, са написани някакви небивалици. Нямам визия какво би трябвало да се прави оттук насетне ”, сподели и някогашният зам.-шеф на АЕЦ „ Козлодуй ” Александър Николов, написа обстоятелства.бг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР