Първа професионална лига от днес вече има своя нов генерален

...
Първа професионална лига от днес вече има своя нов генерален
Коментари Харесай

Атанас Караиванов: Преминахме през доста трудни моменти, но мисля, че създадохме стабилност

Първа професионална лига от през днешния ден към този момент има своя нов общоприет спонсор. Това е компанията за спортни залози Еfbet, която ще работи в съдействие с БФС и " Футбол Про Медия ".  Обявиха новият общоприет спонсор на Първа лига @@@

" Футбол Про Медия стартира своята работа след една рецесия в шампионата през ноември 2012 година. Имахме контракт за 1 година, след това различен за 3. Преминахме през много сложни моменти, само че мисля, че създадохме непоклатимост в връзките с БФС и клубовете. Има и сигурност в заплащанията. Има и нещо, което през годините липсваше - това бе генералният спонсор на шампионата. Моите притежатели постоянно са упорствали за по-сериозни критерии. Винаги е имало интерес, само че в никакъв случай не е бил задоволителен ", стартира Караиванов.

“Не мисля, че има какъвто и да е спор на ползи. Не чакам реакция, най-малко към този момент. Тази седмица се случи една добра развръзка (визира срещата на футболните босове с премиера Бойко Борисов - б.р.), не желая да се връщам обратно. Всеки е наясно с уговорките, които има. Търсенето на сходни спорове е изцяло ненужно. Във футбола би трябвало да бъдат удовлетворени всички страни, тъй като се опитваме да осигурим непоклатимост. До този миг го реализираме. Наше право е да определим компания за общоприет спонсор, както ние не сме правили проблеми какви компании се появяват по рекламите на стадионите. Трябва в най-близко време да се направи оценка на действителните доходи, които може да се получат от разпространяването на мачовете. Така ще може да имаме действителна визия за 2021 година.

Не може да бъдем като в Турция или Румъния, само че пък е доста по-добре, в пъти по-добре от Хърватия, Сърбия и Македония, което отново е някакъв триумф. Тук няма подготвени пари, а те се създават от доста хора и от доста сложни моменти. Затова затваряме страницата с спора на ползи и гледаме какви са нашите действителности за това кой и какво може да направи за шампионата ни.
 Обявиха новият общоприет спонсор на Първа лига @@@
Като компания желая да кажа, че навлизаме във финалните 2 години от контракта си с БФС. Понеже се чуха всякакви цифри, желая да кажа, че последният контракт беше за 5 години и обща стойност 30 милиона лв.. През последните две ще плащаме по 6,5 милиона лв., като 40 % от сумата към този момент е преведена. Това е нашият най-много, в случай че някой може да направи повече, дано заповяда ", сподели още Караиванов.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР