Първа поява на Алфредо Торес след самоубийството на сина му. 

...
Първа поява на Алфредо Торес след самоубийството на сина му. 
Коментари Харесай

Първа поява на Алфредо Торес след самоубийството на сина му: Тежки разкрития и нов път, по който поема…

Първа поява на Алфредо Торес след самоубийството на сина му.  “Още нямам сили да напиша ария за починалия ми наследник Шон, само че към този момент започнах да работя. Шест месеца не можех да мисля за друго нещо с изключение на за детето си. Сега с помощта и поддръжката на околните си разбрах, че би трябвало да продължа напред. ” Това сподели танцьорът Алфредо Торес, който през вчерашния ден пусна своя ария “Вече не желая теб ”, която е написал преди случката със сина си Шон Торес.

Момчето си отиде от този свят на 26 юни предходната година. Шон бе първенец по бокс и огромна спортна вяра.

Самоубийство е главната версия за гибелта на 20-годишния Шон Торес. Причината да се стигне до такава степен е момиче. Младият боксьор е взел решението да постави завършек на живота си поради приятелката си, която преди да се случи случаят му съобщила, че се разделят. Шон явно не приел елементарно решението й и по-късно пристигнал момента със самоубийството му. Хвърля се от 8-ия етаж на жилищния блок, в който живеел.

От обкръжението на Шон не могат да повярват на случилото се. Определят го като извънредно позитивен и занимателен, никога депресивен вид. Шонката е бил и много деен влогър в Тик-Ток, където разгласил до последно занимателни клипчета. От тях излиза наяве, че дамата на сърцето му се споделя Симона, която той обича да назовава “боксьорчето ми ”. За интимната им непосредственост свидетелстват и редица мнения под видеа на момичето в Тик-Ток.

През последните години от живота му Шон и татко му Алфредо не били изключително близки.

Почернената му майка Генка Славова-Торес разгласи банкова сметка за дарения, с цел да може да изпрати уместно детето си. С латино танцьора били разграничени от 8 години, от него има и още три девойки.

“Знам, че няма да го върна. Постоянно ги обмислям нещата по какъв начин са се случили, какво е станало. С приятелката му Симона не съм се чувал, не желая и да беседвам с нея ”, показа Алфредо.

В момента, като се изключи че има танцова школа, сънародникът на Фидел Кастро, пробива и с песни.

“Зад гърба си имам един шлагер – “Горещо ”, а този в този момент, дето пея, е втори независим. Отделно със Сашка Васева преди няколко години направихме един дует “Хитът на сезона ”. И считам да поканя Васил Найденов и с него да пеем ”, дава обещание танцьорът, като добавя: “И без това на участия, като се изключи че танцуваме, постоянно извършвам песни на великия Васил Найденов. Много го харесват хората, аз също ”, признава танцьорът.

“След гибелта на Шон към този момент не съм същият. Хората ме познават като доста занимателен човек, само че към този момент е друго. Опитвам да съм положителен въпреки всичко. Не съм глезльо, моят темперамент е сериозен. Аз съм доста учтив човек, не съм клеветник, не играя роля. Опитвам, когато виждам, че някой няма самочувствие, да му кажа: “Хей, горе главата! ”. Сега и на мен по този начин ми споделяха хората ”, изяснява Алфредо.

Кубинският танцьор има шестима наследници. Като към този момент е и дядо на трима внуци от най-големите си дъщери, които живеят в Куба.

Източник – България през днешния ден, Флагман

Още вести четете в секция Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР