Първа победа под ръководството на новия си старши треньор Росен

...
Първа победа под ръководството на новия си старши треньор Росен
Коментари Харесай

Етър започна с победа при Росен Кирилов

Първа победа под управлението на новия си старши треньор Росен Кирилов взе съставът на Етър ВТ. Болярите надиграха с 2:1 Дунав в Трявна, където е на подготовка русенският отбор. Преди това етърци бяха приключили 1:1 със Спартак-Плевен.
И трите гола в Трявна паднаха през първата част, като за етърци се разписаха Флорент Боджадж и Дани Младенов, а голът за противника бе още веднъж от дузпа, осъществена от Стефан Христов.

Още в 1-ата минута новото попълнение на тима Стефан Христов направи добър пробив от дясно и центрира, само че удара на Ахмедов беше париран от вратаря на търновци. В 5-ата минута обаче " виолетовите " откриха резултата. Йордан Апостолов центрира отдясно от корнер и Фло Боджадж надскочи пазача си, като прати с глава топката в далечния ъгъл за 0:1. Дунав съумя да изравни в 14-ата минута, когато Стефан Христов напредна отдясно и бе застигнат от Крум Стоянов, който се опита да го спре в пеналта и реферът Георги Давидов отсъди дузпа. Христов прати топката в десния ъгъл на Хр. Иванов за 1:1.

Второто попадение за етърци падна в 29-ата минута, когато Крум Стоянов надбяга няколко бранители отляво и центрира, вратарят не се намеси добре и топката отиде у Дани Младенов, който с удар от въздуха вкара за 1:2.

И двата отбора имаха още благоприятни условия до края, като вратарите се намесваха решаващо или пък топката бе чистена от бранители пред голлинията.

Етър стартира в състав: Христо Иванов, Здравко Илиев, Иван Скерлев, Яни Пехливанов, Крум Стоянов, Никола Колев, Румен Руменов, Йордан Апостолов, Дани Младенов, Флорент Боджадж, Дино Мартинович. В игра след почивката влязоха и останалите налични състезатели.

фотография: etarvt.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР