Първа по рода си сензорна стая бе открита на 26

...
Първа по рода си сензорна стая бе открита на 26
Коментари Харесай

Откриха първата сензорна стая в детска градина „Слънчице“ в Мездра /снимки/

Първа по рода си сензорна стая бе открита на 26 март в ДГ „ Слънчице “ град Мездра. В новаторската стая „ Усмивка под дъгата “ ще се организират обстановки, игри и занимания за различаване и демонстриране на страсти, анти-стрес извършения и комплекс извършения за справяне с експанзията и насърчаване на сетивата. Специализираното помещение е предопределено за работа с деца със специфични просветителни потребности.
Арт ателието предлага действия за деца и родители за предаване на обществен опит посредством изкуството на фона на релаксираща музика.
Стаята „ Усмивка под дъгата “ ще бъде мястото, където родителите също ще могат да вземат присъединяване в игрите дружно със своите деца без етикети и без напрежение.
Лентата на новата облага в ДГ „ Слънчице “ преряза кмета на Община Мездра инж. Генади Събков, който пожела на деца и родители от ден на ден усмивки и приятни моменти с децата в новата стая „ Усмивка под дъгата “.
Сред гостите откриването бяха Елена Нанова – шеф дирекция „ Социални и филантропични действия “ в Община Мездра, Светла Дамяновска – организатор градска художествена изложба, учители на образователни и детски заведения в града, представители на институции, донори.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР