Първа лига на България ще продължи да носи името на

...
Първа лига на България ще продължи да носи името на
Коментари Харесай

Елитната ни дивизия ще носи името на букмейкъра за още 4 години

Първа лига на България ще продължи да носи името на може би най-големия български букмейкър. Спонсорският контракт на с БФС бе възобновен за още 4 години. Брандирането на шампионати е добре позната процедура в международния спорт. У нас това се случи за първи път през 2019 година, когато притежателите на efbet Цветомир Найденов и Боян Найденов сложиха началото на подобен вид спонсорства.

Най-сериозният частен спонсор на родния спорт - efbet от години е част от българските шампионати на всички равнища. Той е спонсор на редица тимове, измежду които ФК „ Лудогорец “,  ФК  „ ЦСКА 1948 “, ФК „ Арда “, ФК „ Берое “,  и доста други от участници в българското състезание. Резултатите на всеки от тези отбори са блестящо доказателство за позитивното въздействие на положителното финансиране върху качеството на играта. Но efbet поддържат и аматьорския футбол като спонсор на над 40 локални тима в цялата страна.

Партньорството сред Efbet и БФС няма по какъв начин да не се отрази позитивно на цялостното равнище на шампионата, разясняват братята Найденови. В това феновете скоро ще могат да се уверят персонално. започва на 23 юли 2021 година

Първенството дава обещание доста завладяващи моменти, откакто още в първия кръг феновете на българския футбол ще станат очевидци на оспорвани дербита. Основните фактори през предишния сезон – „ Царско село “ и „ Черно море “ - имат достойнството да открият шампионата в петък от 18:45 часа. С любознание феновете ще чакат и най-стария столичен конфликт, който ще изправи „ Левски “ против „ Славия “. Тимът на ЦСКА 1948, приключил на влиятелното пето място в дебютното си присъединяване в елита, ще излезе против носителя на Купата – ЦСКА-София. Горещи футболни пристрастености предстоят и в Пловдив, където вицешампионът „ Локомотив “ ще посрещне отбора на първенеца и притежател на Супер Купа България „ Лудогорец “. Интерес провокират и новите участници в efbet Лига, които имат огромни обичаи в родния хайлайф. „ Пирин “ Благоевград и „ Локомотив “ София ще стартират сезона с тежки гостувания. „ Червено-черните “ ще се насочат към Стара Загора и актуализирания „ Берое “, а пиринските “орлета ” ще се изправят против отбора на „ Ботев “ Пловдив.

По традиция седемте мача от всеки кръг ще бъдат разпределени от петък до понеделник, като в първия ден от седмицата почитателите ще видят един от българските евроучастници „ Арда “, който гостува на отбора на „ Ботев “ Враца.

Футболните почитатели ще могат да гледат дуелите от постоянния сезон, плейофната фаза и баражите в HD качество, директно по DIEMA SPORT, част от премиум пакета DIEMA XTRA, както и в онлайн стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA. Сезон 2021/2022 ще влезе в историята като първия, в който всеки мач от шампионата ще бъде гарантиран с видеотехнологията VAR.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР