Първа лига на България ще продължи да носи името на

...
Първа лига на България ще продължи да носи името на
Коментари Харесай

Efbet Лига ще носи името още 4 години

Първа лига на България ще продължи да носи името на може би най-големия български букмейкър. Спонсорският контракт на efbet с БФС бе възобновен за още 4 години. Брандирането на шампионати е добре позната процедура в международния спорт. У нас това се случи за първи път през 2019 година, когато притежателите на efbet Цветомир Найденов и Боян Найденов сложиха началото на подобен вид спонсорства.

Най-сериозният частен спонсор на родния спорт - efbet от години е част от българските шампионати на всички равнища. Той е спонсор на редица тимове, измежду които ФК „ Лудогорец “, ФК „ ЦСКА 1948 “, ФК „ Арда “, ФК „ Берое “, и доста други от участници в българското състезание. Резултатите на всеки от тези отбори са блестящо доказателство за позитивното въздействие на положителното финансиране върху качеството на играта. Но efbet поддържат и аматьорския футбол като спонсор на над 40 локални тима в цялата страна.

Партньорството сред Efbet и БФС няма по какъв начин да не се отрази позитивно на цялостното равнище на шампионата, разясняват братята Найденови. В това феновете скоро ще могат да се уверят персонално. Efbet Лига започва на 23 юли 2021.

Първенството дава обещание доста завладяващи моменти, откакто още в първия кръг феновете на българския футбол ще станат очевидци на оспорвани дербита.

Основните фактори през предишния сезон – „ Царско село “ и „ Черно море “ - имат достойнството да открият шампионата в петък от 18:45 часа. С любознание феновете ще чакат и най-стария столичен конфликт, който ще изправи „ Левски “ против „ Славия “. Тимът на ЦСКА 1948, приключил на влиятелното пето място в дебютното си присъединяване в елита, ще излезе против носителя на Купата – ЦСКА-София. Горещи футболни пристрастености предстоят и в Пловдив, където вицешампионът „ Локомотив “ ще посрещне отбора на първенеца и притежател на Супер Купа България „ Лудогорец “. Интерес провокират и новите участници в efbet Лига, които имат огромни обичаи в родния хайлайф. „ Пирин “ Благоевград и „ Локомотив “ София ще стартират сезона с тежки гостувания. „ Червено-черните “ ще се насочат към Стара Загора и актуализирания „ Берое “, а пиринските “орлета” ще се изправят против отбора на „ Ботев “ Пловдив.

По традиция седемте мача от всеки кръг ще бъдат разпределени от петък до понеделник, като в първия ден от седмицата почитателите ще видят един от българските евроучастници „ Арда “, който гостува на отбора на „ Ботев “ Враца.

Футболните почитатели ще могат да гледат дуелите от постоянния сезон, плейофната фаза и баражите в HD качество, директно по DIEMA SPORT, част от премиум пакета DIEMA XTRA, както и в онлайн стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA. Сезон 2021/2022 ще влезе в историята като първия, в който всеки мач от шампионата ще бъде гарантиран с видеотехнологията VAR.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР