Първа лига е много интересно първенство, а тв правата не

...
Първа лига е много интересно първенство, а тв правата не
Коментари Харесай

Гонзо обеща още от същото, ако стане президент на БФС

Първа лига е доста забавно състезание, а тв правата не може да ги пипаме най-малко още две години, разгласи Георги Иванов

Още от същото! Това ще сервира, в случай че бъде определен за президент на Българския футболен съюз (БФС) стана ясно от негово изявление пред бургаски публицисти. В интерес на истината Георги Иванов нямаше изключително предпочитание да беседва с медиите. Бившият нападател чакаше представителите на клубовете в дребната зала на експоцентър „ Флора “ в компанията на ръководителя на Областния съвет на БФС в Бургас.

Последният бе нещо като модератор на срещата, а по информация на Флагман.бг той персонално е канил клубовете от района за визитата на Гонзо.

Влязъл в обувките на претендента за президент Георги Иванов бе очевидно преклонен, само че не можеше да скрие и че е раздразнителен, тъй като му се постановяваше да дава отговор на въпроси, които не са по усета му.

Интервюто му стартира с общите приказки, че се кандидатира, с цел да приключи задачата си в БФС.

„ Ние имаме стратегия 2022-2026, която сме на половина, утвърдена от ФИФА и УЕФА и сега сме наполовината и би трябвало да приключим тази стратегия. Това са нашите цели. Показваме на клубовете какво сме създали и какво следва “, буквално изстреля Гонзо, за чието обучение се носят митове, само че в случай че се има вяра на уеб страницата на футболния съюз той е приключил бакалавърска степен по „ Публична администрация “ в Техническия университет в Габрово.

На въпрос на Флагман.бг дали планува промени във формата на шампионата той бе сбит.

„ Първа лига е едно от най-интересните шампионати в последните години и не считам, че би трябвало да предвиждаме промени. Така, че в този момент за този стадий не предвиждаме нищо. Ако печеля изборите ще се избере Изпълком, който този Изпълком ще направи всичките промени, които предстоят “, разгласи претендентът за президент на БФС.

Според него договорът за тв правата не можел да се пипа, тъй като имало още две години. Иначе парите били малко, само че той щял да работи по тази тематика.

На три пъти Георги Иванов прекъсваше изявлението си пред бургаските медии, което е притеснително, тъй като демонстрира, че още незапочнал мандата си той има трайна непоносимост към публичността.

На ново запитване на Флагман.бг: „ С какво той ще е по-различен от Боби Михайлов? “, Иванов отговори по следния метод: „ Първо аз не съм Боби Михайлов, че да се съпоставяме с него. Второ – президенти в Изпълкома няма да има. Така че на всички места където съм работил съм работил за клубовете или институциите, а в никакъв случай за президент или притежател “.

Вижте още във видеото:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР