Първа копка на нова жилищна сграда в Бургас направи днес

...
Първа копка на нова жилищна сграда в Бургас направи днес
Коментари Харесай

Георги Кузманов направи първа копка на нова сграда: Хората са най-важния ни капитал

Първа копка на нова жилищна постройка в Бургас направи през днешния ден претендентът за общински консултант в листа на Политическа партия „ Български напредък “ в регионалния център Георги Кузманов. Проектът е знаков и е прегледен образец за визията и концепцията на Кузманов за сполучлив бизнес, каквато е и тактиката му за развиването на Бургас - с упоритост и обсег, съчетани с старание, преданост и уместност. Сградата е на основна локация – на ул. „ Цариградска “ и към този момент продадена и то на 100 %. А това е и визитна картичка на организационната и управническа просвета компанията му- „ Хит строй “, учредена на взаимоотношение и взаимното доверие. " Хората са най-важния капитал ", споделя Георги Кузманов.

От дребна фамилна компания, стартирала с двама чиновници преди десетилетие, в този момент „ Хит Строй “ е с над 300 чиновници и работи по десетки планове – промишлено строителство, създаване на лечебни заведения, офис, жилищни здания, културни центрове. Тя стои и зад някои от най-големите инфраструктурни планове вБургаския район, измежду които базите в новия Индустриален парк.

Въпреки че компанията навлиза в строителния бранш по време на рецесия, съумява освен да оцелее, само че и да се утвърди като надеждна компания, а Кузманов съумява да се наложи като един от сполучливите мениджъри в своята област.

Бизнесменът подкрепя и бургаския спорт. Той е измежду най-ревностните радетели за събуждане на живота в българските села и възкръсване на дребните обитаеми места като зони за развиване на туризъм, обществени, здравни услуги и бизнес. Сред дарителските акции на сем. Кузманови са и издигането на храм в странджанското село Индже челник, реорганизация на остарелия храм там и на църквата в с. Момина черква, както и изографисването на църщкватав бургаския кв. Крайморие.

" Благодарен съм на хората за доверието, което гласоподаваха към мен, само че съм признателен и на фамилията си за поддръжката през годините, която по никакъв начин не е дребна. Подкрепят ме и в този момент в актуалната акция за локалния избор. Много хора се учудват за какво ми е да влизам в Общинския съвет на Бургас. Аз пребивавам и работя в Бургас, доста от плановете осъществявам тук и то сполучливо. Ежедневно виждам какво можем да подобрим и освен в града,но и в цялата община откъм благоустрояване, повече зелени зони и непорочност. Мисля, че моята експертиза в бранша би помогнало в тази тенденция ", акцентира претендентът за общински консултант от Политическа партия " Български напредък ".

Кузманов е уверен, че с персонален образец, опит, познания и уменияв реализирането на стратегическипроекти ще своя принос за формулирането на ясни цели, които да залегнат във визията за развиването на Бургас.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР